Avoimet työpaikat

Etsimme palvelukseemme motivoituneita ja osaavia työntekijöitä sekä kansi- että konepuolen loma-, ym. sijaisuuksiin aluksillemme saaristomerellä . Pätevyysvaatimuksena tehtävään edellytetään asianmukaisten sertifikaattien lisäksi päälliköltä Kotimaanliikenteen laivurin pätevyyttä ja konemestarilta Koneenhoitajan pätevyyttä. Työssä tarvitaan suomen- ja ruotsinkielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuutta tulla harjoittelemaan kolmelle eri reitille (Houtskarin reitti, Nauvon eteläinen reitti ja Iniön lisäreitti). Harjoittelua koskien allekirjoitetaan varustamon ja harjoittelijan välinen koulutussopimus.

Vaikka nyt on kyse vain harjaantumisesta tilapäisiä sijaisuuksia silmällä pitäen, saattaa tulevaisuudessa avautua myös pysyvämpiä työtilaisuuksia. Mahdollisia tulevia vakinaisia työtehtäviä tarjotaan luonnollisesti ensisijaisesti niille joiden kyvyt ja osaamisen tunnemme entuudestaan.
Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi sähköpostitse varustamon alla olevaan osoitteeseen. Sen jälkeen kartoitamme molemmille osapuolille sopivan ajankohdan harjoittelun järjestämiseksi.


JS FERRYWAY LTD OY

Tony Roselli

Email: tony.roselli [at] ferryway.fi
Tel. +358 45 8848 771